Rundt om: Arm og Hånd

Dato:
22. februar 2019
Tid:
9.00-17.00
Varighed:
1 dag(e)
Pris:
Kr. 1.860,00
Depositum:
Kr. 500,00
Rab-point:
8
Dette kursus indgår i serien: Rundt om: BevægeapparatetRundt om: Arm og hånd


Overskrifter for kurset • Detaljeret viden om armens og håndens delikate strukturer
 • Smerter i bicepssenen
 • Musearm, tennis- og golfalbue
 • Seneskedehinde-betændelse, springfingre, seneknuder og andre problemer
 • Karpaltunnelsyndrom og organrelationer
 • Teknik til mobilisering af de tre armnerver og plexus brachialis
 • Sovende fornemmelse i arm og fingre. Hvad er årsagen? Hvordan kan det testes?
 • Behandling af de tre thorakale porte.
 • Tre-dimensionelle og andre nye teknikker der varierer zoneterapeutens brug af hænder og arme.
 • Fascieteknikker ved akutte problemer.
 • Karl Aksel Lind reflekszoner på underben og fod.
 • En enkel revurdereing af grundteknikken i respekt for håndens fysiologi (Marquardt)
 • Orthobionomi-teknik for smerter i albue- og håndled
 • Linking teknikker

Armen og hånden er den mest alsidige del af bevægeapparatet og kan bruges på et utal af måder. Derfor indgår der også et stort antal komponenter anbragt på et meget begrænset område.

Vi kigger nærmere på delene, hvordan de arbejder sammen og hvordan fejl- og overbelastniger opstår og fører til smertetilstande - og hvordan de kan behandles.

NR-punkter for N. Radialis


Karl-Axel Lind zoner for arm og hånd


Zoneterapeutens arbejdsredskaber


For zoneterapeuter er hensigtsmæssig brug af arme og hænder helt afgørende for at udøve faget. Vi har derfor inkluderet forskellige alternative behandlingsteknikker til aflastning af hænderne.

Fascie-teknikBehandlingsskemaI Behandlingsskemaet ser du alle teknikker der demonstreres og øves på kurset.

På Touchpoint kurserne præsenteres primært zoneterapeutiske teknikker, og nerverefleksologi, men også enkelte supplerende kropsteknikker. 

Ved kursets afslutning diskuteres behandlingsskemaet som bygger på erfaringer fra Touchpointklinik og skal opfattes som et forslag til inspiration.Materiale
Med kurset følger et udførligt kompendium og en lamineret A5 planche til at have liggende ved briksen. Kursusbevis med RAB-point.

Sund og lækker frokostbuffet, the/kaffe og forfriskninger dagen igennem.

Kurset indgår i serien rundt om: Bevægeapparatet >


Læs også artiklen: Er plexus brachialis i klemme? >"

Peter og Dorthe er både fantastiske undervisere og eksperter på deres felt. Deres viden om kroppen, dens bevægelse, indre funktioner og energi er imponerende. Materialet de præsenterede på kurset var meget oplysende.

- Adrienne, USA -

Fantastisk kursus. Høj kvalitets undervisning. Gode handouts og en hel masse ny information. Jeg ser frem til at begynde at bruge det allerede i morgen.

- Morris Feldman, USA -

Tak fordi I deler jeres viden og erfaring med os. Jeg er blevet motiveret til at fortsætte indenfor dette område. Jeg nød både de praktiske øvelser og også en til en instruktionerne.

- Heather Boyd, USA -

Jeg har brugt teknikkerne fra kurset med positive resultater. Min første klient efter kurset havde ikke fortalt mig at hun havde problemer med skuldrene. Teknikkerne har været lette at integrere i mine behandlinger og efter jeg havde behandlet hende sagde hun: ”Mine skuldre har det meget bedre, det er som om de sidder lavere nu.” Jeg glæder mig til jeres næste kursus.

- Dorothy Culek, New York, USA -

Det har været et meget inspirerende kursus. I er begge meget dygtige undervisere, med en imponerende viden og erfaring, Jeg glæder mig til næste kursus med jer og til at øve mig på det jeg har lært!

- Enfys Jones, USA -

Jeg kan godt lide jeres måde at undervise på. Peter går dybt teoretisk og det giver en god forståelse for stoffet. Man får lyst til at lære endnu mere.

- Vibeke Kloth -

Dorthe og Peters kursus om stress var meget informativt, let at følge, godt tempo og rigtig sjovt. Skønne, vidende og kommunikative undervisere. Jeg ser frem til det næste kursus.

- Maggie Davis, USA -

Det var en fascinerende workshop med en god blanding af anatomi, videnskab, energi og praktisk tilgang. Jeg ville elske at deltage på flere af jeres kurser. Det er særligt rart at se og fornemme jeres begejstring og interesse for det materiale i præsenterer. Tak.

- Michelle Warren, USA -

Jeg nød den anderledes vinkel på zoneterapi. Det vil udvikle både mig selv og min klinik. I er rigtig gode undervisere.

- Janice Wilton, USA -

Jeg var meget imponeret over kurset: Rundt om stress, afholdt af de danske zoneterapeuter Peter og Dorthe. Den viden de besidder og deres særlige måde at præsentere materialet på, er forbløffende. De underviser på en varm og indlevende måde. Jeg håber jeg kan deltage på flere kurser med disse skønne undervisere.

- Nicole Rothman, USA -

Jeg har kun ros til jer to, I er meget gode til at supplere hinanden i undervisningen. Virkelig interessant.

- Sara Durhus -

Tak for indholdsrigt, givende og humoristisk kursus, krydret med relevant viden og indsigter. Der er stor accept af den enkeltes niveau.

- Michael -

Fantastisk oplevelse med to undervisere der kan supplere hinanden

- Anette Svensson -

Wow, dette kursus har givet mig endnu mere respekt for zoneterapi. Jeg kan næsten ikke vente med at bruge det i praksis. Jeg kan helt sikkert anbefale dette kursus til alle zoneterapeuter som ønsker at lære mere.

- Lisa Brock, USA -

Et virkelig lærerigt kursus. Jeg er meget inspireret både af den teoretiske undervisning og af de praktiske instruktioner. Jeg glæder mig til at bruge det. Tak.

- Stacey Dillard, USA -

Rigtig god stemning, læring på højt niveau. Rigtig godt. Karin Erikse

- Karin Eriksen -

Det har været et dejligt og nærværende kursus. Der har været god mulighed for at få spørgsmål besvaret samt gode tilbagemeldinger på cases. Tak for et godt kursus.

- Peter Hansen -

Et godt og brugbart kursus, med grundig hjælp til hvordan vi implementerer den nye viden, i vores egen klinik, så vi har mod på at bruge det med det samme, på vores klienter. Tak fordi I holder os opdaterede!

- Sian Banfield, Wales -

Et super godt og informativt kursus. Tak fordi I rejser så langt for at dele jeres viden med os. Når jeg ser tilbage på kurset, er jeg fascineret over hvor megen ny viden jeg har tilegnet mig bare siden i går. Jeg blev meget inspireret af foredraget om energi.

- Mary Evans, USA -

Touchpoint er kendt verden over for en høj faglig viden om zoneterapi. Jeg anbefaler deres undervisning, den kan gøre en stor forskel for din klinik.

- Hanne Marquardt, Black Forest, Tyskland -

Mit første kursus efter jeg blev færdig som zoneterapeut. Det var enormt spændende og brugbart. Jeg er helt sikkert interesseret i andre emner også, særligt fordøjelse og stress.

- Louise Roberts, Wales -

Dorthe og Peter tog et kompliceret emne og gjorde det meget enkelt at forstå og huske. De er meget dygtige undervisere, der tager sig den nødvendige tid og viser dig præcist hvor og hvordan du skal arbejde med dine klienter. Dette er et af de bedste zoneterapi kurser jeg har deltaget i.

- Chantal Magaruh, Nevada, USA -

Peter og Dorthe er internationalt anerkendte ledere i zoneterapi, både som behandlere og som undervisere. Jeg vil gerne opfordre zoneterapeuter til at udvide deres teoretiske horisont og integrere hands-on teknikker fra denne workshop i deres daglige praksis. Du og dine klienter vil blive glade for resultaterne.

- Christine Issel, Sacramento, Californien, USA -

Jeg har været på mange kurser og seminarer, men dette er det bedste kursus jeg har deltaget i, fordi I forklarer meget grundigt hvorfor det f.eks er nødvendigt at trykke et bestemt sted på en hel særlig måde. I har begge en afslappet måde at undervise på, der gjorde det sjovt for mig at lære. Jeg vil helt sikkert huske dette kursus.

- Elsie Meyers, Canada -

Stor og imponerende viden der bliver præsenteret på en professionel og reflekterende måde. Tak til jer begge.

- Christina Michaud, Wales -

Et virkelig godt kursus. Både teori og praksis var let forståeligt og blev forklaret på en god måde. Jeg vil helt klart deltage på flere Touchpoint kurser i fremtiden.

- -

Fantastiske gode lærere, søde, gode til at lære fra sig og humoristiske. Fantastisk god forplejning og gode faciliteter.

- Pernille Bredgaard Høegh -

Den høje faglighed er udformet så man alligevel kan bruge den straks. Der er god tid til at øve sig.

- Cathrine Rej -Touchpoint
Ryesgade 27 DK-2200 København N
Tel: (+45) 7023 7047
Mail: info@touchpoint.dk
www.touchpoint.dk