Nerverefleksologi Trin I-III

Datoer:
DatoTid
21-11-20199.30-17.30
22-11-20199.30-17.30
23-11-20199.30-16.30
09-01-20209.30-17.30
10-01-20209.30-17.30
11-01-20209.30-16.30
12-03-20209.30-17.30
13-03-20209.30-17.30
14-03-20209.30-16.30
Varighed:
9 dag(e)
Pris:
Kr. 15.075,00
Depositum:
Kr. 1.800,00
Rab-point:
69
Dette kursus indgår i serien: NerverefleksologiNerverefleksologi - en genvej for manuelle behandlere

106 præcist lokaliserede nervestrukturer, som alle findes på fodknoglernes periost. 
Punkterne behandles med et statisk tryk max 15 sekunder.HVEM kan uddanne sig?
Nerverefleksologi er en international efteruddannelse for alle manuelle behandlere, der tilbydes af MNT-NR International

HVAD er Nerverefleksologi?
Nerverefleksologi er en behandlingsform, der arbejder direkte med kroppens nervesystem.

Fordi der gives impulser direkte til nervesystemet, giver metoden mulighed for en meget præcis behandling, og virkningen indtræder ofte øjeblikkeligt. 

Den er en effektiv smertereducerende behandling ved akutte og kroniske smerter -og et spændende supplement til andre manuelle terapier.

Metoden bruger punkter for 106 præcist lokaliserede nervestrukturer, som alle findes på fodknoglernes periost. 
Punkterne behandles med et statisk tryk, så længe der er smerte, dog maksimum 15 sekunder. Metoden anvendes både som behandling og diagnose.

Intro til Nerverefleksologi


HVOR stammer nerverefleksologi fra?
Nerverefleksologi er udviklet i 1960’erne i Tyskland af heilpraktiker og kiropraktor Walter Froneberg og hans datter heilpraktiker Ellen Froneberg. 
Siden har de to belgiske fysioterapeuterne Nico Pauly og Griet Rondell videreudviklet den. 
Metoden var målrettet til fysioterapeuternes efteruddannelse i Belgien og Holland. Nu tilbydes den til alle manuelle behandlere verden over.


Spinalnerver og punktet for iskiasnerven (punkt 44).

  • Spinalnerver og punktet for iskiasnerven (punkt 44).

Teknik til stretching af iskias-nerven kombineret med nervereflekspunktet på foden.

  • Teknik til stretching af iskias-nerven kombineret med nervereflekspunktet på foden.

Touchpoint har undervist i nerverefleksologi siden 2005.

Touchpoint har licens og eneret til at undervise i Nerverefleksologi i Skandinavien. 
 


Færdiguddannet og hvad så?
  • Bliv en del af et internationalt netværk og bliv registreret på MNT-NR’s liste over internationale behandlere.
  • Du inviteres med til Touchpoints Nerverefleksologi Upgrade- og Repetiotionskurser, der kun er for uddannede Nerverefleksologer. 
  • Bliv manuel neuroterapeut, en mulighed der tidligere har været forbeholdt fysioterapeuter.
    Som noget nyt kan du videreuddanne dig til Qualified Manual Neurotherapist. Den internationale uddannnelse består af 3 Masterclasses. Læs mere her >

Nerverefleksologi internationalt
MNT-NR International – som står for Manual Neuro Therapy and Nerve Reflexology - er den internationale forening for nerverefleksologi. Foreningen tilbyder medlemskab for nerverefleksologer internationalt og arrangerer konferencer og seminarer. MNT-NR International er grundlagt af Nico Pauly sammen med den belgiske fysioterapeut og nerverefleksolog Griet Rondel og den tyske osteopat og heilpraktiker Norbert Gosch Læs mere her >.


 "

Mit første kursus efter jeg blev færdig som zoneterapeut. Det var enormt spændende og brugbart. Jeg er helt sikkert interesseret i andre emner også, særligt fordøjelse og stress.

- Louise Roberts, Wales -

Peter og Dorthe er både fantastiske undervisere og eksperter på deres felt. Deres viden om kroppen, dens bevægelse, indre funktioner og energi er imponerende. Materialet de præsenterede på kurset var meget oplysende.

- Adrienne, USA -

Touchpoint er kendt verden over for en høj faglig viden om zoneterapi. Jeg anbefaler deres undervisning, den kan gøre en stor forskel for din klinik.

- Hanne Marquardt, Black Forest, Tyskland -

Dorthe og Peters kursus om stress var meget informativt, let at følge, godt tempo og rigtig sjovt. Skønne, vidende og kommunikative undervisere. Jeg ser frem til det næste kursus.

- Maggie Davis, USA -

Rigtig god stemning, læring på højt niveau. Rigtig godt. Karin Erikse

- Karin Eriksen -

Fantastisk oplevelse med to undervisere der kan supplere hinanden

- Anette Svensson -

Et virkelig godt kursus. Både teori og praksis var let forståeligt og blev forklaret på en god måde. Jeg vil helt klart deltage på flere Touchpoint kurser i fremtiden.

- -

Tak for indholdsrigt, givende og humoristisk kursus, krydret med relevant viden og indsigter. Der er stor accept af den enkeltes niveau.

- Michael -

Et virkelig lærerigt kursus. Jeg er meget inspireret både af den teoretiske undervisning og af de praktiske instruktioner. Jeg glæder mig til at bruge det. Tak.

- Stacey Dillard, USA -

Dorthe og Peter tog et kompliceret emne og gjorde det meget enkelt at forstå og huske. De er meget dygtige undervisere, der tager sig den nødvendige tid og viser dig præcist hvor og hvordan du skal arbejde med dine klienter. Dette er et af de bedste zoneterapi kurser jeg har deltaget i.

- Chantal Magaruh, Nevada, USA -

Fantastisk kursus. Høj kvalitets undervisning. Gode handouts og en hel masse ny information. Jeg ser frem til at begynde at bruge det allerede i morgen.

- Morris Feldman, USA -

Det har været et meget inspirerende kursus. I er begge meget dygtige undervisere, med en imponerende viden og erfaring, Jeg glæder mig til næste kursus med jer og til at øve mig på det jeg har lært!

- Enfys Jones, USA -

Tak fordi I deler jeres viden og erfaring med os. Jeg er blevet motiveret til at fortsætte indenfor dette område. Jeg nød både de praktiske øvelser og også en til en instruktionerne.

- Heather Boyd, USA -

Jeg har kun ros til jer to, I er meget gode til at supplere hinanden i undervisningen. Virkelig interessant.

- Sara Durhus -

Jeg var meget imponeret over kurset: Rundt om stress, afholdt af de danske zoneterapeuter Peter og Dorthe. Den viden de besidder og deres særlige måde at præsentere materialet på, er forbløffende. De underviser på en varm og indlevende måde. Jeg håber jeg kan deltage på flere kurser med disse skønne undervisere.

- Nicole Rothman, USA -

Jeg kan godt lide jeres måde at undervise på. Peter går dybt teoretisk og det giver en god forståelse for stoffet. Man får lyst til at lære endnu mere.

- Vibeke Kloth -

Den høje faglighed er udformet så man alligevel kan bruge den straks. Der er god tid til at øve sig.

- Cathrine Rej -

Peter og Dorthe er internationalt anerkendte ledere i zoneterapi, både som behandlere og som undervisere. Jeg vil gerne opfordre zoneterapeuter til at udvide deres teoretiske horisont og integrere hands-on teknikker fra denne workshop i deres daglige praksis. Du og dine klienter vil blive glade for resultaterne.

- Christine Issel, Sacramento, Californien, USA -

Det har været et dejligt og nærværende kursus. Der har været god mulighed for at få spørgsmål besvaret samt gode tilbagemeldinger på cases. Tak for et godt kursus.

- Peter Hansen -

Stor og imponerende viden der bliver præsenteret på en professionel og reflekterende måde. Tak til jer begge.

- Christina Michaud, Wales -

Det var en fascinerende workshop med en god blanding af anatomi, videnskab, energi og praktisk tilgang. Jeg ville elske at deltage på flere af jeres kurser. Det er særligt rart at se og fornemme jeres begejstring og interesse for det materiale i præsenterer. Tak.

- Michelle Warren, USA -

Jeg nød den anderledes vinkel på zoneterapi. Det vil udvikle både mig selv og min klinik. I er rigtig gode undervisere.

- Janice Wilton, USA -

Jeg har brugt teknikkerne fra kurset med positive resultater. Min første klient efter kurset havde ikke fortalt mig at hun havde problemer med skuldrene. Teknikkerne har været lette at integrere i mine behandlinger og efter jeg havde behandlet hende sagde hun: ”Mine skuldre har det meget bedre, det er som om de sidder lavere nu.” Jeg glæder mig til jeres næste kursus.

- Dorothy Culek, New York, USA -

Fantastiske gode lærere, søde, gode til at lære fra sig og humoristiske. Fantastisk god forplejning og gode faciliteter.

- Pernille Bredgaard Høegh -

Wow, dette kursus har givet mig endnu mere respekt for zoneterapi. Jeg kan næsten ikke vente med at bruge det i praksis. Jeg kan helt sikkert anbefale dette kursus til alle zoneterapeuter som ønsker at lære mere.

- Lisa Brock, USA -

Jeg har været på mange kurser og seminarer, men dette er det bedste kursus jeg har deltaget i, fordi I forklarer meget grundigt hvorfor det f.eks er nødvendigt at trykke et bestemt sted på en hel særlig måde. I har begge en afslappet måde at undervise på, der gjorde det sjovt for mig at lære. Jeg vil helt sikkert huske dette kursus.

- Elsie Meyers, Canada -

Et godt og brugbart kursus, med grundig hjælp til hvordan vi implementerer den nye viden, i vores egen klinik, så vi har mod på at bruge det med det samme, på vores klienter. Tak fordi I holder os opdaterede!

- Sian Banfield, Wales -

Et super godt og informativt kursus. Tak fordi I rejser så langt for at dele jeres viden med os. Når jeg ser tilbage på kurset, er jeg fascineret over hvor megen ny viden jeg har tilegnet mig bare siden i går. Jeg blev meget inspireret af foredraget om energi.

- Mary Evans, USA -Touchpoint
Ryesgade 27 DK-2200 København N
Tel: (+45) 7023 7047
Mail: info@touchpoint.dk
www.touchpoint.dk