Summer School: Nerve Reflexology: Upper neck and Head

Datoer:
DatoTid
08-07-20199.00-17.00
09-07-20199.00-17.00
10-07-20199.00-17.00
Varighed:
3 dag(e)
Pris:
Kr. 4.235,00
Depositum:
Kr. 745,00
Rab-point:
24
Dette kursus indgår i serien: Nerverefleksologi

This workshop is taught in English.
Oversættelse til dansk efter behov.

Subjects for the workshop


 • Introduction to NR and basic techniques 
 • Detailed knowledge of the nervous system 
 • Spinal nerves and autonomic nervous system 
 • Cranial nerves 
 • Sensitisation and the trigeminal nucleus as background reason for many pain syndroms 
 • How to stimulate nerve reflex points with immediate effect 
 • How the nervous system links inner organs to chronic movement problems 
 • Drawing all points on your personal model of a foot skeleton 
 • Middle ear and sinus infections, how to treat with NR 
 • Assessment of high sympathetic activity (stress) 
 • Tooth pain and TMJ tension and the trigiminal nerve. 
 • Case work and discussions 
 • Combining NR with other therapies
Watch the video


NR intro UKWhat is nervereflexlogoy?


A shortcut to faster and more efficient treatment, Nerve Reflexology is a therapeutic method that works directly with the nervous system. The method uses more than 100 precisely localized points, all of which are found on the periosteum of the foot skeleton. Each point reflects a specific nerve or structure of the nervous system. 

Points are treated with a static manual pressure until any pain in the point has subsided, but maximum 15 seconds. The method has therapeutic value and at the same time provides diagnostic feedback about the condition of the body’s tissues. 

Because impulses are given directly to the nervous system, the method allows for very precise treatment, and the effect often occurs immediately. For example, it is easy to observe how tight muscles relax immediately by testing range of motion, and clients often feel surprisingly quick pain relief.

The Overview of techniques shows all the techniques we teach in the workshop. 


Towards the end of the course, we discuss the overview of techniques, which, built on our clinical experiences, is meant as an inspirational tool and a way to remember the new techniques.

Treatment scheme


Course structure


Touchpoint offer diploma courses in Nerve Reflexology. 

The complete training consists of 3 individual three-day modules. 

All 3 modules include introduction and basic technique, and you may therefore follow the courses in any order you wish. 

If you would like to become a licensed Nerve Reflexologist, you need to pass the exam we offer after completion of all 3 modules.


Training in Nerve Reflexology is also provided by MNT-NR International >

Development


Nerve Reflexology was originally developed in Germany by Walther and Ellen Froneberg. Today the method is constantly being extended and refined under the auspices of Belgium based MNT-NR International headed by physiotherapist Nico Pauly. 

Nerve Reflexology is best known amongst physiotherapists and reflexologists in Germany, Belgium, The Netherlands, Denmark, Greece and United Kingdom.Instructors: Dorthe Krogsgaard & Peter Lund Frandsen
Material
An extensive fully illustrated workbook is included with the workshop.


Who can attend?
The course is open to all types of manual therapists. Basic knowledge of anatomy and physiology is a great advantage. The necessary theory about the nervous systems and the function of individual nerves is covered during the course.


"

Fantastisk kursus. Høj kvalitets undervisning. Gode handouts og en hel masse ny information. Jeg ser frem til at begynde at bruge det allerede i morgen.

- Morris Feldman, USA -

Dorthe og Peter tog et kompliceret emne og gjorde det meget enkelt at forstå og huske. De er meget dygtige undervisere, der tager sig den nødvendige tid og viser dig præcist hvor og hvordan du skal arbejde med dine klienter. Dette er et af de bedste zoneterapi kurser jeg har deltaget i.

- Chantal Magaruh, Nevada, USA -

Touchpoint er kendt verden over for en høj faglig viden om zoneterapi. Jeg anbefaler deres undervisning, den kan gøre en stor forskel for din klinik.

- Hanne Marquardt, Black Forest, Tyskland -

Stor og imponerende viden der bliver præsenteret på en professionel og reflekterende måde. Tak til jer begge.

- Christina Michaud, Wales -

Tak for indholdsrigt, givende og humoristisk kursus, krydret med relevant viden og indsigter. Der er stor accept af den enkeltes niveau.

- Michael -

Et super godt og informativt kursus. Tak fordi I rejser så langt for at dele jeres viden med os. Når jeg ser tilbage på kurset, er jeg fascineret over hvor megen ny viden jeg har tilegnet mig bare siden i går. Jeg blev meget inspireret af foredraget om energi.

- Mary Evans, USA -

Fantastiske gode lærere, søde, gode til at lære fra sig og humoristiske. Fantastisk god forplejning og gode faciliteter.

- Pernille Bredgaard Høegh -

Den høje faglighed er udformet så man alligevel kan bruge den straks. Der er god tid til at øve sig.

- Cathrine Rej -

Jeg har kun ros til jer to, I er meget gode til at supplere hinanden i undervisningen. Virkelig interessant.

- Sara Durhus -

Wow, dette kursus har givet mig endnu mere respekt for zoneterapi. Jeg kan næsten ikke vente med at bruge det i praksis. Jeg kan helt sikkert anbefale dette kursus til alle zoneterapeuter som ønsker at lære mere.

- Lisa Brock, USA -

Et godt og brugbart kursus, med grundig hjælp til hvordan vi implementerer den nye viden, i vores egen klinik, så vi har mod på at bruge det med det samme, på vores klienter. Tak fordi I holder os opdaterede!

- Sian Banfield, Wales -

Rigtig god stemning, læring på højt niveau. Rigtig godt. Karin Erikse

- Karin Eriksen -

Peter og Dorthe er internationalt anerkendte ledere i zoneterapi, både som behandlere og som undervisere. Jeg vil gerne opfordre zoneterapeuter til at udvide deres teoretiske horisont og integrere hands-on teknikker fra denne workshop i deres daglige praksis. Du og dine klienter vil blive glade for resultaterne.

- Christine Issel, Sacramento, Californien, USA -

Et virkelig godt kursus. Både teori og praksis var let forståeligt og blev forklaret på en god måde. Jeg vil helt klart deltage på flere Touchpoint kurser i fremtiden.

- -

Mit første kursus efter jeg blev færdig som zoneterapeut. Det var enormt spændende og brugbart. Jeg er helt sikkert interesseret i andre emner også, særligt fordøjelse og stress.

- Louise Roberts, Wales -

Det har været et dejligt og nærværende kursus. Der har været god mulighed for at få spørgsmål besvaret samt gode tilbagemeldinger på cases. Tak for et godt kursus.

- Peter Hansen -

Fantastisk oplevelse med to undervisere der kan supplere hinanden

- Anette Svensson -

Jeg var meget imponeret over kurset: Rundt om stress, afholdt af de danske zoneterapeuter Peter og Dorthe. Den viden de besidder og deres særlige måde at præsentere materialet på, er forbløffende. De underviser på en varm og indlevende måde. Jeg håber jeg kan deltage på flere kurser med disse skønne undervisere.

- Nicole Rothman, USA -

Dorthe og Peters kursus om stress var meget informativt, let at følge, godt tempo og rigtig sjovt. Skønne, vidende og kommunikative undervisere. Jeg ser frem til det næste kursus.

- Maggie Davis, USA -

Det har været et meget inspirerende kursus. I er begge meget dygtige undervisere, med en imponerende viden og erfaring, Jeg glæder mig til næste kursus med jer og til at øve mig på det jeg har lært!

- Enfys Jones, USA -

Peter og Dorthe er både fantastiske undervisere og eksperter på deres felt. Deres viden om kroppen, dens bevægelse, indre funktioner og energi er imponerende. Materialet de præsenterede på kurset var meget oplysende.

- Adrienne, USA -

Jeg har brugt teknikkerne fra kurset med positive resultater. Min første klient efter kurset havde ikke fortalt mig at hun havde problemer med skuldrene. Teknikkerne har været lette at integrere i mine behandlinger og efter jeg havde behandlet hende sagde hun: ”Mine skuldre har det meget bedre, det er som om de sidder lavere nu.” Jeg glæder mig til jeres næste kursus.

- Dorothy Culek, New York, USA -

Jeg har været på mange kurser og seminarer, men dette er det bedste kursus jeg har deltaget i, fordi I forklarer meget grundigt hvorfor det f.eks er nødvendigt at trykke et bestemt sted på en hel særlig måde. I har begge en afslappet måde at undervise på, der gjorde det sjovt for mig at lære. Jeg vil helt sikkert huske dette kursus.

- Elsie Meyers, Canada -

Jeg nød den anderledes vinkel på zoneterapi. Det vil udvikle både mig selv og min klinik. I er rigtig gode undervisere.

- Janice Wilton, USA -

Det var en fascinerende workshop med en god blanding af anatomi, videnskab, energi og praktisk tilgang. Jeg ville elske at deltage på flere af jeres kurser. Det er særligt rart at se og fornemme jeres begejstring og interesse for det materiale i præsenterer. Tak.

- Michelle Warren, USA -

Et virkelig lærerigt kursus. Jeg er meget inspireret både af den teoretiske undervisning og af de praktiske instruktioner. Jeg glæder mig til at bruge det. Tak.

- Stacey Dillard, USA -

Jeg kan godt lide jeres måde at undervise på. Peter går dybt teoretisk og det giver en god forståelse for stoffet. Man får lyst til at lære endnu mere.

- Vibeke Kloth -

Tak fordi I deler jeres viden og erfaring med os. Jeg er blevet motiveret til at fortsætte indenfor dette område. Jeg nød både de praktiske øvelser og også en til en instruktionerne.

- Heather Boyd, USA -Touchpoint
Ryesgade 27 DK-2200 København N
Tel: (+45) 7023 7047
Mail: info@touchpoint.dk
www.touchpoint.dk