Rundt om: Fertilitet

Dato:
19. marts 2020
Tid:
9-17
Sted:
Varighed:
1 dag(e)
Pris:
Kr. 1.960,00
Depositum:
Kr. 600,00
Rab-point:
8
Dette kursus indgår i serien: Rundt om... Rundt om: Fertilitet

Overskrifter for kurset


 • Den nyeste forskning i fertilitetsproblemer
 • Alternativt syn på infertilitet
 • Psoas-musklens indflydelse på fertilitet
 • Hvordan oplyser vi klienter om sammenhængen mellem stress og fertilitet?
 • Hvordan udnytter vi zoneterapien mest effektivt?
 • Fertilitet og PCOS (poly-cystisk ovariesyndrom)
 • Behandlingsintervaller
 • Stofskiftets indflydelse på fertilitet
 • Slimhinder og fertilitet
 • Behandlingsmuligheder ved nedsat sædkvalitet
 • Ny viden om og behandling af endometriose
 • Lær teknikker fra forskellige zoneterapitraditioner og nerverefleksologi
 • Kombination af teknikker der giver de bedste resultaterHver sjette par i Danmark har svært ved at få børn


I 35% af tilfældene kender man en konventionel medicinsk årsag, i 65% er den ukendt. Det er især denne sidste store gruppe vi som zoneterapeuter kan hjælpe.

At sætte både mandens og kvindens krop i den mest optimale tilstand til at undfange et nyt menneske er et stort område at tage fat på. 

Det er derfor vigtigt at kende de mest relevante årsager som f.eks: Slimhindernes tilstand, mandens sædkvalitet, ernæring, lavt stofskifte, stress, psoas-musklen og andre bækkenmuskler, skjulte infektioner, ryggen og naturligvis hormonsystemet.

Vi bestræber os på at præsentere den nyeste viden indenfor såvel alternativ som konventionel behandling af barnløshed.

Reflekszoner for rygsøjlen og bækkenet på underbenet jf. Karl-Axel Lind metoden system II.
Zonen for bækkenområdet er fremhævet som en ring rundt om benet lige under knæledet.

En alternativ placering af zoner for æggeledere og ovarier ifølge Karl-Axel Lind metoden system I.

Under fosterets udvikling bliver både ovarier og testikler anlagt i brysthulen på niveau med T10 og får deres nerveforsyning fra dette område.
I takt med at fosteret vokser vandrer de ned til deres blivende pladser i hhv. bækkenenet og pungen og trækker nerveforsyningen med sig.


< Prøv denne teknik, hvor du linker zonerne for kønskirtlerne (udvendigt på hælen) med zoner for rygmarvens T10 segment.

I Behandlingsskemaet ser du alle teknikker der demonstreres og øves på kurset. 

På Touchpoint kurserne præsenteres primært zoneterapeutiske teknikker, og nerverefleksologi, men også enkelte supplerende kropsteknikker.  

Ved kursets afslutning diskuteres behandlingsskemaet som bygger på erfaringer fra Touchpointklinik og skal opfattes som et forslag til inspiration.

Behandlingsskema


(Klik på billedet for at se en større version)

Dorthe Krogsgaard & Peter Lund Frandsen


Dorthe og Peter er internationale kapaciteter inden for zoneterapi og nerverefleksologi.
Siden 2001 har de udviklet en lang række kurser og undeviser intensivt verden over.


I Danmark er de medejere og ledere af Institut for Integreret Behandling (IFIB) i København.


Mere info >MaterialeMed kurset følger udførligt kompendium og en lamineret A5 planche til at have liggende ved briksen. 

Forplejning
Sund frokostbuffet, the/kaffe og forfriskninger dagen igennem.Artikler om fertilitet

Evaluering"

Stor og imponerende viden der bliver præsenteret på en professionel og reflekterende måde. Tak til jer begge.

- Christina Michaud, Wales -

Peter og Dorthe er både fantastiske undervisere og eksperter på deres felt. Deres viden om kroppen, dens bevægelse, indre funktioner og energi er imponerende. Materialet de præsenterede på kurset var meget oplysende.

- Adrienne, USA -

Tak for indholdsrigt, givende og humoristisk kursus, krydret med relevant viden og indsigter. Der er stor accept af den enkeltes niveau.

- Michael -

Peter og Dorthe er internationalt anerkendte ledere i zoneterapi, både som behandlere og som undervisere. Jeg vil gerne opfordre zoneterapeuter til at udvide deres teoretiske horisont og integrere hands-on teknikker fra denne workshop i deres daglige praksis. Du og dine klienter vil blive glade for resultaterne.

- Christine Issel, Sacramento, Californien, USA -

Det var en fascinerende workshop med en god blanding af anatomi, videnskab, energi og praktisk tilgang. Jeg ville elske at deltage på flere af jeres kurser. Det er særligt rart at se og fornemme jeres begejstring og interesse for det materiale i præsenterer. Tak.

- Michelle Warren, USA -

Jeg har kun ros til jer to, I er meget gode til at supplere hinanden i undervisningen. Virkelig interessant.

- Sara Durhus -

Et super godt og informativt kursus. Tak fordi I rejser så langt for at dele jeres viden med os. Når jeg ser tilbage på kurset, er jeg fascineret over hvor megen ny viden jeg har tilegnet mig bare siden i går. Jeg blev meget inspireret af foredraget om energi.

- Mary Evans, USA -

Jeg har brugt teknikkerne fra kurset med positive resultater. Min første klient efter kurset havde ikke fortalt mig at hun havde problemer med skuldrene. Teknikkerne har været lette at integrere i mine behandlinger og efter jeg havde behandlet hende sagde hun: ”Mine skuldre har det meget bedre, det er som om de sidder lavere nu.” Jeg glæder mig til jeres næste kursus.

- Dorothy Culek, New York, USA -

Den høje faglighed er udformet så man alligevel kan bruge den straks. Der er god tid til at øve sig.

- Cathrine Rej -

Et virkelig lærerigt kursus. Jeg er meget inspireret både af den teoretiske undervisning og af de praktiske instruktioner. Jeg glæder mig til at bruge det. Tak.

- Stacey Dillard, USA -

Fantastisk kursus. Høj kvalitets undervisning. Gode handouts og en hel masse ny information. Jeg ser frem til at begynde at bruge det allerede i morgen.

- Morris Feldman, USA -

Dorthe og Peters kursus om stress var meget informativt, let at følge, godt tempo og rigtig sjovt. Skønne, vidende og kommunikative undervisere. Jeg ser frem til det næste kursus.

- Maggie Davis, USA -

Tak fordi I deler jeres viden og erfaring med os. Jeg er blevet motiveret til at fortsætte indenfor dette område. Jeg nød både de praktiske øvelser og også en til en instruktionerne.

- Heather Boyd, USA -

Jeg kan godt lide jeres måde at undervise på. Peter går dybt teoretisk og det giver en god forståelse for stoffet. Man får lyst til at lære endnu mere.

- Vibeke Kloth -

Fantastisk oplevelse med to undervisere der kan supplere hinanden

- Anette Svensson -

Jeg var meget imponeret over kurset: Rundt om stress, afholdt af de danske zoneterapeuter Peter og Dorthe. Den viden de besidder og deres særlige måde at præsentere materialet på, er forbløffende. De underviser på en varm og indlevende måde. Jeg håber jeg kan deltage på flere kurser med disse skønne undervisere.

- Nicole Rothman, USA -

Mit første kursus efter jeg blev færdig som zoneterapeut. Det var enormt spændende og brugbart. Jeg er helt sikkert interesseret i andre emner også, særligt fordøjelse og stress.

- Louise Roberts, Wales -

Dorthe og Peter tog et kompliceret emne og gjorde det meget enkelt at forstå og huske. De er meget dygtige undervisere, der tager sig den nødvendige tid og viser dig præcist hvor og hvordan du skal arbejde med dine klienter. Dette er et af de bedste zoneterapi kurser jeg har deltaget i.

- Chantal Magaruh, Nevada, USA -

Det har været et meget inspirerende kursus. I er begge meget dygtige undervisere, med en imponerende viden og erfaring, Jeg glæder mig til næste kursus med jer og til at øve mig på det jeg har lært!

- Enfys Jones, USA -

Det har været et dejligt og nærværende kursus. Der har været god mulighed for at få spørgsmål besvaret samt gode tilbagemeldinger på cases. Tak for et godt kursus.

- Peter Hansen -

Touchpoint er kendt verden over for en høj faglig viden om zoneterapi. Jeg anbefaler deres undervisning, den kan gøre en stor forskel for din klinik.

- Hanne Marquardt, Black Forest, Tyskland -

Fantastiske gode lærere, søde, gode til at lære fra sig og humoristiske. Fantastisk god forplejning og gode faciliteter.

- Pernille Bredgaard Høegh -

Jeg nød den anderledes vinkel på zoneterapi. Det vil udvikle både mig selv og min klinik. I er rigtig gode undervisere.

- Janice Wilton, USA -

Rigtig god stemning, læring på højt niveau. Rigtig godt. Karin Erikse

- Karin Eriksen -

Wow, dette kursus har givet mig endnu mere respekt for zoneterapi. Jeg kan næsten ikke vente med at bruge det i praksis. Jeg kan helt sikkert anbefale dette kursus til alle zoneterapeuter som ønsker at lære mere.

- Lisa Brock, USA -

Et virkelig godt kursus. Både teori og praksis var let forståeligt og blev forklaret på en god måde. Jeg vil helt klart deltage på flere Touchpoint kurser i fremtiden.

- -

Jeg har været på mange kurser og seminarer, men dette er det bedste kursus jeg har deltaget i, fordi I forklarer meget grundigt hvorfor det f.eks er nødvendigt at trykke et bestemt sted på en hel særlig måde. I har begge en afslappet måde at undervise på, der gjorde det sjovt for mig at lære. Jeg vil helt sikkert huske dette kursus.

- Elsie Meyers, Canada -

Et godt og brugbart kursus, med grundig hjælp til hvordan vi implementerer den nye viden, i vores egen klinik, så vi har mod på at bruge det med det samme, på vores klienter. Tak fordi I holder os opdaterede!

- Sian Banfield, Wales -Touchpoint
Ryesgade 27 DK-2200 København N
Tel: (+45) 7023 7047
Mail: info@touchpoint.dk
www.touchpoint.dk