Generelt

Tilmelding
Du kan tilmelde dig kurser fra Kursuskalenderen eller fra omtalen af de enkelte kurser.
Hvis du ikke er logget ind som bruger, bliver du bedt om det når du tilmelder dig et kursus. Hvis du ikke tidligere har været på kursus hos Touchpoint, bliver du bedt om at oprette dig som bruger.

Betaling
Når du klikker på "tilmeld" lægges kurset i en "kursuskurv" og du kan vælge flere kurser, eller gå til betaling, hvor du betaler depositum. Du kan vælge at betale med betalingskort eller bankoverførsel.
Faktura og bekræftelse sendes til din e-mail.
På din personlige side kan du altid gå ind og se hvilke kurser du er tilmeldt og en oversigt over din fakturastatus.
Her kan du læse om vores betalingsbetingelser ->
 
RAB
Alle Touchpoint-kurser er som udgangspunkt pointgivende efteruddannelse i forhold til kravene for Registrerede Alternative Behandlere. Touchpoint kan ikke stilles til ansvar for hvordan disse regler fortolkes af de enkelte behandlerforeninger. Hvis du er i tvivl om et kursus giver point, så kontakt din forening.
 
Skattefradrag
Alle kurser i Touchpoints regi udbydes som "ajourførende efteruddannelse" i henhold til skattedirektoratets bestemmelser og kursusafgiften er momsfri og kan trækkes fra i klinikkens driftsregnskab. Touchpoint kan dog ikke gøres ansvarlig for de enkelte skattergioners afgørelser.
 
Tilskud
Vi har erfaring for at arbejdsledige kan få betalt kursusgebyret. Spørg din arbejdsformidling om denne mulighed og henvis evt. til bekendtgørelsen om en aktiv arbejdsmarkedspolitik nr. 54 af 29/1 2001.
Hvis du er ansat som behandler, privat eller offentligt, er det meget sandsynligt at din arbejdsgiver vil betale kursusgebyret. Spørg på din arbejdsplads.
 
Forplejning
"Uden mad og drikke dur terapeuten ikke..." - derfor er frokost og forfriskninger inkluderet i kursusafgiften på de fleste kurser.
På heldagskurser serverer vi morgenmad, formiddagsthe/kaffe, frokostbuffet, eftermiddagsthe/kaffe m. kage, samt frisk frugt og nødder dagen igennem.
Al forplejning er så vidt muligt økologisk og vegetarisk.

Til foredragsarrangementer f.eks. "En ny tids biologi" severes the, kaffe og vand.

Kompendium
Med hvert kursus følger et omfattende kompendium med skemaer, illustrationer og oversigter specielt tilpasset til kursets indhold.
Kompendiet kan downloades fra en uge før kursusstart, hvis vi har modtaget fuld betaling for kurset. På visse kurser udleveres materialet i trykt form.
 
Overnatning
I København kan vi tilbyde gratis overnatning til et begrænset antal kursister. Der er adgang til køkken og bad. Du medbringer selv sengetøj/sovepose.
 
50% rabat ved ønsket om repetition 
Du har mulighed for at repetere alle Touchpoint kurserne med 50 % rabat. 
Dette gælder også Nerverefleksologi uddannelsen
Hvis du ønsker at gentage et kursus kan du gøre det til halv pris, såfremt der er ledige pladser. Kontakt os venligst på e-mail eller telefon, hvis du ønsker at bruge denne mulighed. Touchpoint
Ryesgade 27 DK-2200 København N
Tel: (+45) 7023 7047
Mail: info@touchpoint.dk
www.touchpoint.dk