Foreløbig beskrivelse...

3. kursus i den tværfaglige serie om organernes univers vil handle om Hjertet.

Du får et helt nyt syn på hjertet efter denne dag.

Vi skal arbejde med er sammenhængen mellem hjertet og dets omgivelser i brystkassen, hvordan der er en vekselvirkning mellem hjertet og bindevæv/bevægeapparat omkring det.
Vi skal arbejde med kost og med energimedicinsk viden om hjertets indflydelse vores - og andres bevidsthed. Du får et videnskabeligt bud på hvorfor hjertet egentlig opfattes som vores følelsesorgan
Embryologi, hvordan dannes hjertet fra to forskellige cellelinjer, se hvordan hjertet er dannet som en knude der kan "bindes op". Klik herOpfattelsen af hjertet som selve livets centrum er udbredt i mange kulturer. I det gamle Egypten blev menneskets hjerte vejet ved de dødes dom. Hos aztekerne ofredes hjerter for at gengive Solen dens tabte kraft. I Bibelen tolkes hjertet som det inderste i mennesket, dets sjæl eller sande jeg. I de indiske Upanishader tales om "hjertets lotus", det inderste kammer i jeget, der bliver uforgængeligt som del af universet, når kroppen dør: "Så stort som verdensaltet er udenfor, så stort er verdensaltet inde i hjertets lotus".
-Sådan omtales hjertet i Den Store Danske Encyklopædi, disse filosofiske betragtninger kan nu føres et skridt videre i takt med nyere forskning om hjertet.Thomas Rasmussen

Thomas er uddannet i Manuel Medicin/Osteopati fundereret i de internationale Barrel - og Upledger- uddannelser, deltager regelmæsssigt i internationale kurser og seminarer, har en videnskabelig baggrund som basis, og har bla. tidligere arbejdet som kræftforsker på Herlev Hospital.
Mere info Klik her

Mia Damhus,
Mia er ernæringsterapeut og farmaceut, medstifter af CET,
ernæringsfaglig leder af uddannelsen til ernæringsterapeut, aktiv underviser,
foredragsholder og forfatter.

Mere info Klik her

Peter Lund Frandsen,
Peter er international foredragsholder i energimedicin, underviser i anatomi/fysiologi
og komplementær behandler med speciale i bioholografiske metoder
som Nervereflexologi og Zoneterapi.

Mere info Klik her


Brorabat
Da vi kun afholder dette kursus i København tilbyder vi 500 kr. i "Brorabat" til deltagere der bor vest for Storebælt eller på Bornholm. Ved tilmelding skal du vælge "Bankoverførsel" som betalingsmulighed og send så en separat email til os, så indfører vi rabatten på din faktura.

Gratis overnatning
Mulighed for overnatning på vores klinik- og kursuscenter, send en separat email til os. Pris 100 kr. per person per nat. Begrænset antal pladser.


Touchpoint
Ryesgade 27 DK-2200 København N
Tel: (+45) 7023 7047
Mail: info@touchpoint.dk
www.touchpoint.dk