Rundt om: luftvejene

Du bliver udrustet med en opdateret baggrundsviden om årsager - og du får teknikker, der suppleret med nerverefleksologi, vil være et effektivt supplement i din nuværende behandling.

På verdensplan lider over 1 milliard mennesker af kroniske luftvejssygdomme (World Health Organization 2003). Det drejer sig primært om ikke-smitsomme sygdomme som astma, kronisk obstruktiv lungesygdom og allergisk rhinitis (høfeber).

En ny forståelse af disse sygdomme er på vej, hvor der er fokus på inflammationsprocesser som den primære årsag. For at opnå blivende forbedringer for disse sygdomme må man hjælpe kroppen frem mod en tilstand med mindre inflammation, et mere afbalanceret immunsystem, bedre generel kommunikation mellem kroppens celler, mere hensigtsmæssig brug af diafragma, optimal kost, lavt stress niveau, ro i tankerne, m.m. 

Det er et komplekst område, men der er samtidig mange terapeutiske indfaldsveje. Med zoneterapeutiske teknikker kan vi optimere immunforsvaret, dæmpe stressrespons og ændre vejrtrækningens onde cirkel.

Emner på kurset

Filosofi om vejrtrækning

Du lærer et udvalg af Touchpoint teknikker

Supplerende teknikker til selvbehandling

Materiale
Med kurset følger et udførligt kompendium og en lamineret A5 planche til at have liggende ved briksen. 


Du kan læse mere i artiklerne "Træk lige vejret!" og "Nye veje ud af kronisk bihulebetændelse"

Evaluering
9,4Touchpoint
Ryesgade 27 DK-2200 København N
Tel: (+45) 7023 7047
Mail: info@touchpoint.dk
www.touchpoint.dk