Hanne Marquardt - teknikker

Aktuelle kursusdatoer
En ny dato er pt ikke planlagt for dette kursus. Se andre datoer i kursuskalenderen ->

Overskrifter for de to dage:
  • Variationer af zoneterapeutiske grundteknikker - Hvordan behandler du effektivt uden at overbelaste hænderne?

  • Marquardt skolernes ledzoner, placering, teknikker. Ledzoner som pejlemærker.

  • Ar-behandling, lokalisering af arzoner, teknikker, emotionelle reaktioner.

  • Stabiliserende teknikker der binder zoneterapi og meridiansystemerne sammen.Zoneterapiens Moder i EuropaTouchpoint er stolte over endnu en gang at kunne præsentere zoneterapiens Grand Old Lady.

Hanne Marquardt er uden sammenligning den mest indflydelsesrige zoneterapeut i Europa, at se hende behandle er magisk, derfor kommer de samme kursister igen år efter år

Hanne Marquardts Fussreflexzonentherapie er en medicinsk behandlingsform i Tyskland, derfor er den zoneterapeutiske diagnose højt prioriteret. Teknikken er unik og med stor respekt for klienten.

På dette kursus tilbringer du to dage med en legendarisk underviser og ud over at lære spændende nye teknikker, mærker du den zoneterapeutiske histories vingesus.

Taler former sammen?

Ja, former har en energimæssig kommunikation ifølge Hanne Marquardt og kan bruges terapeutisk. Et af hendes mange eksempler er - skulder og hofte.

Hanne Marquardt har en meget ligefrem tilgang til undervisning og der vil være masser af praktisk arbejde krydret med filosofiske indslag.


 Der undervises på engelsk.

Sund og lækker frokostbuffet, the/kaffe og forfriskninger dagen igennem.


Brorabat
Da vi kun afholder dette kursus i København tilbyder vi 500 kr. i "Brorabat" til deltagere der bor vest for Storebælt eller på Bornholm. Ved tilmelding skal du vælge "Bankoverførsel" som betalingsmulighed og send så en separat email til os, så indfører vi rabatten på din faktura.

Overnatning
Mulighed for overnatning på vores klinik- og kursuscenter, send en separat email til os. Pris 100 kr. per person per nat. Begrænset antal pladser.Læs også artiklerne:
Hanne Marquardt - Zoneterapeut i 50 år
Hanne Marquardt's storetå
Zoneterapiens europæiske


Touchpoint
Ryesgade 27 DK-2200 København N
Tel: (+45) 7023 7047
Mail: info@touchpoint.dk
www.touchpoint.dk