Praktiske oplysninger om uddannelsen

Hvem kan deltage?

Alle terapeuter med en basisuddannelse i kropsbehandling.

For eksempel massører, fysioterapeuter, kinesiologer, zoneterapeuter, akupunktører, kraniosakralterapeuter, osteopater, kiropraktorer, shiatsuterapeuter, sygeplejersker og heilpraktikere.

Det forudsættes, at man har bestået eksamen i anatomi/fysiologi/patologi.

Hvor foregår uddannelsen? Hvornår? Hvad koster det?

Uddannelsen afholdes hvert år skiftevis  i  Århus og København.

De ni kursusdage er fordelt over fire måneder.

Ved tilmelding betales et depositum. Resten opkræves i fem rater. Der er mulighed for at aftale individuelle betalingsordninger med opdeling af betalingen i flere rater.

Ud over undervisningen, inkluderer prisen også kompendier og plancher samt grøn frokostbuffet, kaffe/the og forfriskninger.

Mere information om tider og pris via nedenstående link:

DatoTidStedDetaljer
21. november 20199.30-17.30København NLæs mere om kurset her

50% rabat ved ønsket om repetition 
Uddannelsen til Nerverefleksolog er intensiv og udfordrende for nogen. Ønsker du at repetere dele af – eller hele uddannelsen er det altid muligt og med 50 % rabat

Overnatning København
Mulighed for overnatning på vores klinik- og kursuscenter, send en separat email til os. Pris 100 kr. per person per nat. Begrænset antal pladser.

Medbring
  • Et fodskelet (højre fod) til markering af punkterne (alternativt kan et fodskelet købes på kurset ). Det er en vigtig del af indlæringen, at man selv markerer nervereflekspunkterne på foden. Og det markerede fodskelet er et meget nyttigt redskab efterfølgende.
  • Blyant til at markere punkter på fodskelettet. Når de er placeret rigtigt tegner du dem op med vandfast tusch du låner af os.

Forberedelse
Som forberedelse inden første kursusdag anbefaler vi, at man har læst denne introduktion til nervesystemet, som giver et nemt overblik over de basale strukturer: Download "Introduktion til nervesystemet" >
Herudover anbefales det at anskaffe Netter’s anatomiatlas (ca. 600 kr.), men det er ikke et krav.


Yderligere spørgsmål?
Sidder du med ubesvarede spørgsmål, så kontakt os endelig på info@touchpoint.dk eller 70237047


Touchpoint
Ryesgade 27 DK-2200 København N
Tel: (+45) 7023 7047
Mail: info@touchpoint.dk
www.touchpoint.dk